Nieuwbouw P+R ‘s-Hertogenbosch

In februari 2017 zal Aan de Stegge Twello starten met de bouw van een parkeerdek bij het NS station in ’s-Hertogenbosch. De parkeerlocatie zal voorzien in een totale capaciteit van 813 parkeerplaatsen en is naar verwachting eind 2017 gereed.

Al eerder wonnen Aan de Stegge Twello en Continental Car Parks in samenwerking met MH1 Architecten uit Maastricht de Design and Build aanbesteding voor het parkeerdek. Aan de Stegge Twello en Continental Car Parks werden daarbij geselecteerd op basis van de beste beoordeling op ontwerp, prijs, planning en onderhouds- en beheerskosten voor een periode van 10 jaar. NS Vastgoed heeft zich laten adviseren door Empaction uit Eindhoven, adviseurs in parkeerstrategie en marketing.

Het parkeerdek op de P&R-locatie van NS station te ’s-Hertogenbosch wordt gerealiseerd in een half verdiepte bak, wat zorgt voor minimale overlast en betere verkeerskundige doorstroming voor de omgeving.

De nieuwe parkeervoorziening is tevens te bekijken middels een 360 virtual tour. Klik op onderstaande afbeelding om de virtual tour te starten. De bouw van de nieuwe P+R ‘s-Hertogenbosch is te volgen via een speciale Facebookpagina. Klik hiervoor op onderstaande Facebook afbeelding.

Follow us on facebook             360-tour