Bezoek ons op Provada 30-31 mei en 1 juni

  • Bezoek ons op Provada 30-31 mei en 1 juni - Continental Car Parks

Bezoek ons op Provada 30-31 mei en 1 juni

De voorbereidingen voor onze deelname aan Provada 2017 zijn in volle gang. Aan de Stegge Twello en Continental Car Parks vertegenwoordigen zich dit jaar wederom samen op de grootste vastgoedbeurs van Nederland.

Tijdens dit driedaagse netwerkevent op 30 en 31 mei en 1 juni vinden verscheidene bijeenkomsten plaats in fora, op themapleinen, in zalen en op de stands. Met de focus op trends & innovaties en een goed netwerk van deskundigen presenteert Provada een maximale beleving op de beursvloer. Meer dan 23.000 vastgoedprofessionals bezoeken Provada voor kennis, inspiratie en voor de vele netwerkgelegenheden.

Specialisten in bedrijfshuisvesting en parkeervoorzieningen

Aan de Stegge Twello en Continental Car Parks realiseren jaarlijks vele bedrijfspanden en parkeervoorzieningen. Onze kracht zit in het meedenken met onze opdrachtgevers om maximaal te voldoen aan de wensen van de klant. Daarbij begeleiden wij onze klanten van eerste idee tot en met de oplevering van hun nieuwe bedrijfspand. Wij realiseren tal van mooie projecten, waaronder de parkeergarages voor Designer Outlet Roermond, RAI Amsterdam, Amphia Ziekenhuis Breda en bedrijfspanden voor Ameco Apeldoorn, DHL Rotterdam-Den Haag en Bangma Verpakking in Dronten.

Locatie

U bent deze dinsdag, woensdag en donderdag van harte welkom op onze stand in hal 12, standnummer 12.47. De beurs is open vanaf 10.00 uur. Laat u inspireren door onze visie op milieu- en klantvriendelijke bedrijfshuisvesting, parkeervoorzieningen en onze nieuwe projecten. Wij treden graag met u in overleg over uw bedrijfs- en parkeervraagstukken onder het genot van een verse kop koffie.

Afspraak

Voor het maken van een persoonlijke afspraak tijdens Provada kunt u contact opnemen met Jeroen Drenth op telefoonnummer 0571 – 277 340 of stuur een e-mail naarjdr@carparks.nl.

Kijk voor meer informatie over Provada opwww.provada.nl.

Terug naar nieuws overzicht