Bezoek ons op Provada 5-6-7 juni

  • Provada

Bezoek ons op Provada 5-6-7 juni

22 mei 2018

De voorbereidingen voor onze deelname aan Provada 2018 zijn in volle gang. Aan de Stegge Twello en Continental Car Parks staan dit jaar weer samen op de grootste vastgoedbeurs van Nederland.

Tijdens dit driedaagse netwerkevent op 5, 6 en 7 juni vinden verscheidene bijeenkomsten plaats in fora, op themapleinen, in zalen en op de stands. Met de focus op trends & innovaties en een goed netwerk van deskundigen presenteert Provada een maximale beleving op de beursvloer. Meer dan 24.000 vastgoedprofessionals bezoeken Provada voor kennis, inspiratie en voor de vele netwerkgelegenheden.

Specialist in bedrijfshuisvesting en parkeervoorzieningen

Jaarlijks ontwikkelen en realiseren wij vele bedrijfspanden en parkeervoorzieningen. Onze kracht zit in het meedenken met onze opdrachtgevers om maximaal te voldoen aan de wensen van de klant. Wij begeleiden onze klanten van eerste idee tot en met de oplevering van hun nieuwe bedrijfspand. Een greep uit de talloze mooie projecten die we hebben gerealiseerd zijn de parkeergarages voor RAI Amsterdam, P+R Driebergen-Zeist, Amphia Ziekenhuis Breda en P+R Zutphen en de bedrijfspanden voor Ameco Apeldoorn, DHL Rotterdam-Den Haag, Euroma in Zwolle en Bangma Verpakking in Dronten.

Locatie

U bent op 5, 6 en 7 juni van harte welkom op onze stand in hal 12, standnummer 12.47. De beurs is open van 10.00 tot 19.00 uur. Laat u inspireren door onze visie op milieu- en klantvriendelijke bedrijfshuisvesting, parkeervoorzieningen en onze nieuwe projecten. Wij treden graag met u in overleg over uw bedrijfs- en parkeervraagstukken onder het genot van een verse kop koffie. Interesse? Maak alvast uw persoonlijke afspraak via onze collega Femke Klooster via fbo@carparks.nl.

Kijk voor meer informatie over Provada op www.provada.nl.

Terug naar nieuws overzicht