Car Parks verlengt sponsorcontract met Metec-TKH Continental Cyclingteam

  • Car Parks verlengt sponsorcontract met Metec-TKH Continental Cyclingteam
  • Car Parks verlengt sponsorcontract met Metec-TKH Continental Cyclingteam

Continental Car Parks draagt de wielersport al een aantal jaren een warm hart toe. Al tweemaal is met een groep collega’s deelgenomen aan de legendarische Alpe d’HuZes. Daarnaast organiseren wij jaarlijks de Ronde van Valkenburg, een relatiedag in Valkenburg waarbij de finale van de Amstel Gold Race wordt gefietst. De sponsoring van het Metec-TKH Continental Cyclingteam powered by Mantel.com past daarmee binnen de cultuur van Continental Car Parks. Het Metec-TKH Continental Cyclingteam powered bij Mantel.com behaalde in 2014 een grote hoeveelheid podiumplaatsen en behaalde o.a. een hoge klassering bij de Nederlandse Kampioenschappen wielrennen in Ootmarsum waar Sebastiaan Langeveld de uiteindelijke kampioen werd.

Car parks en de sportieve ambitie

Het wielerteam van Metec-TKH Continental Cyclingteam powered bij Mantel.com staat voor succes beleven, groei, innovatie en strijdlust. Het wielerteam dat de focus legt op Nederland, België en Frankrijk is in enkele jaren uitgegroeid van nieuwkomer tot een vaste waarde in het nationale wielrennen. Met haar teamspirit, aanvallende koerswijze en het feit dat het een unieke groep wielrenners is, sponsort Continental Car Parks een wielerteam dat zich jaarlijks verbetert. Dit is de ambitie die Continental Car Parks aanspreekt.

Op 19 april behaalde de ploeg een fantastische overwinning in de “Ronde van Noord Holland”, één van de meest aansprekende wedstrijden van Nederland. Johim Ariesen won daarbij de massasprint. Bekijk hier de samenvatting van de wedstrijd.

Meer info

Mocht u persoonlijk bij één van de wedstrijden als VIP aanwezig willen zijn of zelfs een keer willen plaatsnemen in de ploegleidersauto stuur dan een mail naar info@carparks.nl.

Meer over Metec

Metec compilatie 2015
Website Metec-TKH Continental Cyclingteam
Verslag ploegenvoorstelling
Tweede wedstrijd Topcompetitie

Terug naar nieuws overzicht