Continental Car Parks bouwt parkeerdek Stater Amersfoort

  • Impressie bouw parkeerdek Stater Amersfoort
  • Impressie bouw parkeerdek Stater Amersfoort

Continental Car Parks bouwt parkeerdek Stater Amersfoort

17 juli 2018

Continental Car Parks heeft overeenstemming bereikt met Raiffeisen Immobilien Kapitalanlage-Gesellschaft m.b.H. voor de realisatie van 180 parkeerplaatsen bij het kantoorgebouw van Stater in Amersfoort.

Groendak

De parkeerplaatsen worden gerealiseerd op maaiveld en krijgen een groendak voorzien van parkachtige inrichting. Het ontwerp van het groendak is gebaseerd op de geografische kaart van de regio met onder andere een verwijzing naar alle grote plaatsen en het Eemmeer. Groendak is uitermate geschikt voor toepassing in openbaar gebied, vanwege de natuurlijke uitstraling en inpassing in de omgeving.

Keuze voor Continental Car Parks

Raiffeisen heeft gekozen voor Continental Car Parks op basis van de brede kennis en ervaring met de ontwikkeling en realisatie van parkeervoorzieningen. Continental Car Parks heeft de constructie van het ontwerp geoptimaliseerd en een dakconstructie ontwikkeld die voldoet aan zware belastingfactoren. Hierdoor is het dak ook geschikt voor bijvoorbeeld feesten en partijen.

De bouw van de parkeervoorziening start in oktober, de oplevering staat gepland voor maart 2019. Raiffeisen Immobilien Kapitalanlage-Gesellschaft m.b.H. heeft DTZ Zadelhoff Property Transformers aangesteld voor het voeren van projectmanagement van dit bouwproject.

Terug naar nieuws overzicht