Continental Car Parks “De ronde van Valkenburg 2013″

CONTINENTAL CAR PARKS RELATIEDAG “RONDE VAN VALKENBURG 2013″

Ronde van Valkenburg 2013

Door onze deelname aan de Alpe d’HuZes in 2012 en de sponsoring van het Metec Continental Cycling Team zit de liefde voor wielrennen diep in ons bedrijf. Daarom hebben wij op 24 mei 2013 voor de tweede maal met onze relaties de loodzware Ronde van Valkenburg gefietst.

Bijna 90 wielrenners, waaronder opdrachtgevers, onderaannemers, adviseurs en collega’s van Aan de Stegge Twello waren aanwezig om gezamenlijk in Zuid-Limburg de Ronde van Valkenburg te rijden. Onder begeleiding van vijf topsporters te weten Michael Boogerd, Gert Jacobs, Erik Breukink, Adri van der Poel en Olympisch schaatskampioen Gerard van Velde werd een groot deel van de finale van de AmstelGoldRace gereden. De enige klassieker die Nederland rijk is. De uitgezette wielertocht van circa80 kilometerherbergt een groot aantal bekende beklimmingen waaronder de Keutenberg, Cauberg, Kruisberg en natuurlijk de scherprechter De Eyserbosweg. De wielertocht werd georganiseerd vanuit de AmstelGoldRace Experience. De deelnemers werden verdeeld over vijf groepen zodat de route in persoonlijke toptijden gefietst kon worden.

Geslaagde wielerdag

Omstreeks half elf werd het eerste startschot gelost en vertrok de eerste groep met gemotiveerde renners. Direct werd duidelijk dat de spirit er goed in zat en er werd direct gekoerst. Door het enthousiasme van de deelnemers en de begeleiders lag de gemiddelde snelheid erg hoog.

Op de helft van het parcours in Slenaken was er een koffiestop ingelast. Voor enkelen was het een welkom rustmoment. Na deze gezellige stop werd de groep echter selectiever en na enkele kilometers was de beklimming van de Gulpenerberg een feit. De snelheid ging bij een groot aantal deelnemers omhoog. Een ieder liet zich van zijn beste kant zien en werd extra gemotiveerd door de aanwezigheid van de verschillende voormalige topwielrenners.

Met de finish op de top van de Cauberg werd een geweldige wielerdag afgesloten. De sterke verhalen horen daar natuurlijk ook bij!

De dag werd afgesloten in de AmstelGoldRace Experience met de bijbehorende prijsuitreiking! En natuurlijk was er tijdens het serveren van de bitterballen en het pastabuffet gelegenheid om na te praten over wederom een geslaagde wielerdag in het mooie Zuid-Limburg!

Terug naar nieuws overzicht