Continental Car Parks Relatiedag “Ronde van Valkenburg”

CONTINENTAL CAR PARKS RELATIEDAG “RONDE VAN VALKENBURG”

Voortbordurend op onze deelname aan de Alpe d‘Huzes hebben wij op 20 april 2012 met meer dan 80 wielrenners de loodzware Ronde van Valkenburg gefietst.

Uiteindelijk waren er meer dan zestig fietsende relaties inclusief de oud profs Gert-Jan Theunisse, Steven Rooks, Bart Voskamp, Leon van Bon en Olympisch schaatskampioen Gerard van Velde.

De deelnemers werden verdeeld over vijf groepen zodat de circa 80 kilometer in persoonlijke toptijden gefietst konden worden.

Van Valkenburg tot aan Maastricht was het rustig warmfietsen, daarna kwamen wij in de heuvels van Limburg terecht. Halverwege koffie op de Kamerig en daar stapten de eerste fietsers in de taxi. De tweede helft bestond uit o.a. de Gulpenerberg, Kruisberg, Eyserenbosweg, Fromberg, Keutenberg en tot slot de finale op de Cauberg. Loodzwaar allemaal en er moesten regelmatig fietsers naar boven lopen….

Uiteindelijk nog bier, bitterballen, een prijsuitreiking en een pastabuffet en er werd tot in de hele late uurtjes nagesproken en genoten van een dag vol zon en heroïsche momenten.

 

Terug naar nieuws overzicht