Continental Car Parks start met bouw van parkeerdek Slingeland Ziekenhuis

CONTINENTAL CAR PARKS START MET DE BOUW VAN PARKEERDEK SLINGELAND ZIEKENHUIS

Continental Car Parks en Bouwbedrijf Aan de Stegge Twello starten na de zomer met de bouw van het parkeerdek bij het Slingeland Ziekenhuis in Doetinchem. Dit parkeerdek wordt boven de huidige parkeerplaats gebouwd achter de kinderboerderij tot aan de bezoekersplaatsen van GGNet.

Het parkeerdek biedt in totaal 260 plaatsen, die uitsluitend bedoeld zijn voor het personeel van het ziekenhuis. Onder het parkeerdek zijn plaatsen voor de auto’s van de bezoekers en patiënten van het ziekenhuis. Door herinrichting van het terrein komen er voor hen 35 extra plaatsen bij. Het totale aantal parkeerplaatsen, inclusief parkeerdek, komt daarmee op 1075.

Tijdens de bouw zal het aantal parkeerplekken tijdelijk minder zijn. Om het verlies te beperken wordt de bouw van het parkeerdek in twee gedeelten uitgevoerd. Het tweede deel begint in februari volgend jaar. Uiterlijk moet het parkeerdek op 1 augustus 2010 klaar zijn.

Tegen de bouw van het parkeerdek zijn indertijd tien zienswijzen ingediend. Uiteindelijk zijn die niet in bezwaarschriften omgezet, waarna de gemeente Doetinchem onlangs de definitieve bouwvergunning afgaf.

Omschrijving
Parkeerdek 260 extra parkeerplaatsen, bouwtijd circa 26 weken

Bouw
Jaar 2010

Opdrachtgever
Slingeland Ziekenhuis

Architect
Raaklein architectuur uit Eibergen

Constructeur
JVZ Raadgevend Ingenieursburo B.V. uit Deventer

Terug naar nieuws overzicht