EERSTE HEIPAAL PARKEERGARAGE AMPHIA ZIEKENHUIS BREDA

  • Parkeergarage Amphia Ziekenhuis
  • Parkeergarage Amphia Ziekenhuis
  • Parkeergarage Amphia Ziekenhuis
  • Parkeergarage Amphia Ziekenhuis
  • Parkeergarage Amphia Ziekenhuis

18 februari 2016De bouwwerkzaamheden zijn begonnen! Inmiddels zijn de voormalige voetbalvelden veranderd in een bouwplaats. Het ketenpark is ingericht en de eerste funderingspalen zitten in de grond. Het hoogste punt wordt met circa 2 maanden bereikt. Binnen een bouwtijd van maximaal 6 maanden moet de parkeergarage helemaal gereed zijn, zodat er aansluitend begonnen kan worden met de ver- nieuwbouw van het Amphia Ziekenhuis. Zoals te zien is op de speciaal voor dit project gemaakte YouTube film gaat de bouw met een uitzonderlijk hoge snelheid.

30 JAAR ONDERHOUD

Continental Car Parks draagt naast de bouw van de parkeergarage ook zorg voor het beheer en onderhoud voor een periode van 30 jaar. De bouwwerkzaamheden zullen in februari starten en de oplevering staat gepland medio 2016. De parkeergarage is verhuurd voor een periode van 30 jaar.

Wiegerinck Architecten uit Arnhem maakte het ontwerp van de parkeergarage met haar unieke aluminium gevels. Wiegerinck heeft ook de hernieuwde locatie van het ziekenhuis ontworpen. Onderstaande filmimpressie laat zien hoe de nieuwe parkeergarage voor het Amphia Ziekenhuis in Breda eruit komt te zien.

VOLG DE BOUW

Via onze speciale Facebookpagina volg je alle ontwikkelingen op de voet! Volg daarnaast de bouw via onze webcams.

Terug naar nieuws overzicht