Nieuw parkeerdek P+R Sassenheim officieel geopend

  • Opening nieuw parkeerdek P+R Sassenheim - Continental Car Parks
  • Opening nieuw parkeerdek P+R Sassenheim - Continental Car Parks
  • Opening nieuw parkeerdek P+R Sassenheim - Continental Car Parks
  • Opening nieuw parkeerdek P+R Sassenheim - Continental Car Parks
  • Opening nieuw parkeerdek P+R Sassenheim - Continental Car Parks
  • Opening nieuw parkeerdek P+R Sassenheim - Continental Car Parks
  • Opening nieuw parkeerdek P+R Sassenheim - Continental Car Parks
  • Opening nieuw parkeerdek P+R Sassenheim - Continental Car Parks
  • Opening nieuw parkeerdek P+R Sassenheim - Continental Car Parks
  • Opening nieuw parkeerdek P+R Sassenheim - Continental Car Parks
  • Opening nieuw parkeerdek P+R Sassenheim - Continental Car Parks

Nieuw parkeerdek P+R Sassenheim officieel geopend

23 november 2017

Het nieuwe parkeerdek bij station Sassenheim is officieel geopend. In slechts 4 maanden tijd realiseerden Continental Car Parks en Aan de Stegge Twello het parkeerdek met 240 parkeerplaatsen in opdracht van de gemeente Teylingen.

Parkeerbehoefte

De vraag naar uitbreiding van de parkeergelegenheid kwam voort uit een enorme verhoging van de parkeerdruk sinds de opening van het station in 2011. Op basis van een de beste prijs-kwaliteitsverhouding is de opdracht in een selectieprocedure gegund aan Continental Car Parks en Aan de Stegge Twello.

Ontwerp

Comfort en veiligheid staan centraal in het ontwerp en ook de landschappelijke inpassing heeft veel aandacht gekregen. Het ontwerp is tot stand gekomen in samenwerking met MoederscheimMoonen Architects, JVZ Raadgevend Ingenieursbureau en Nieman Groep. De gemeente is geadviseerd door Empaction.

Meer nieuws – bouw parkeerdek P+R Sassenheim

Contract getekend voor bouw parkeerdek P+R Sassenheim

Terug naar nieuws overzicht