Oprichter Continental CAR PARKS de heer Jan Jansen van Velsen ontvangt eerste exemplaar Parkeerboek 2018

  • De specialist in parkeeroplossingen !
  • De specialist in parkeeroplossingen !
  • De specialist in parkeeroplossingen !
  • De specialist in parkeeroplossingen !
  • De specialist in parkeeroplossingen !

WELKOM BIJ CONTINENTAL CAR PARKS

Continental Car Parks is De specialist in Parkeeroplossingen en presenteerde haar nieuwe parkeerboek op Nederlands grootste real-estate beurs van Nederland de PROVADA. Met groot genoegen en super trots mochten wij voorafgaand aan de beurs het eerste exemplaar van het parkeerboek overhandigen aan de oprichter en oud-directeur van Continental Car Parks de heer Jan Jansen van Velsen.

De visie op parkeren verandert. Evenals de behoefte aan parkeergarages en het gebruik ervan. Een mooie trend die wij zien, is dat parkeergarages steeds vaker bijzondere eye-catchers worden. Daarnaast moeten ze energie-neutraal en flexibel inzetbaar zijn. De afgelopen jaren zijn de mobiliteitsvraagstukken snel veranderd en heeft Continental CAR PARKS een zeer prominente positie in de parkeersector verworven. De referenties van Continental CAR PARKS zijn leidend, onderscheidend en samengevat in het nieuwste parkeerboek.

ANTWOORD OP ELKE PARKEERVRAAG

Op de PROVADA 2018 presenteerden wij u nieuwe visies, mogelijkheden en technieken maar ook concrete oplossingen voor elke parkeervraag. Van parkeren op bedrijfsterreinen tot gebouwde parkeervoorzieningen. Van auto tot fietsparkeren. Van specifiek product tot totaalplan.

Wilt u ook ons nieuwe parkeerboek ontvangen? Stuur dan een mail naar jdr@carparks.nl.

Terug naar nieuws overzicht