PARKEERGARAGE TNW TU DELFT OPGELEVERD

  • Parkeergarage TNW TU Delft opgeleverd.
  • Parkeergarage TNW TU Delft opgeleverd.
  • Parkeergarage TNW TU Delft opgeleverd.
  • Parkeergarage TNW TU Delft opgeleverd.
  • Parkeergarage TNW TU Delft opgeleverd.

PARKEERGARAGE TNW TU DELFT OPGELEVERD

Maart 2016

De nieuwe parkeergarage bij de Faculteit Technische Natuurwetenschappen (TNW) van de TU Delft is opgeleverd. Het spraakmakende ontwerp is gemaakt door VMX architects uit Amsterdam en Grontmij. De parkeergarage bestaat uit een staalconstructie met kanaalplaatvloeren. De overspanningen zijn kolomvrij en het vlakke plafond geeft een hele mooie ruimtelijke beleving. De blind bevestigde strakke gevelpanelen zijn gemonteerd met een minimale speling. De grootte van de panelen in combinatie met de zeer kleine onderlinge speling zorgde voor maximale inspanningen van het gehele bouwteam. Maar het resultaat is dan ook zeer fraai. In combinatie met de hoogwaardige gevelafwerking en de met autoverlichting voorziene gevelsymbolen is er een unieke gevel ontstaan, welke de mobiliteitsfunctie op een fraaie wijze weergeeft.

Gedurende de bouw is intensief samengewerkt met het bouwteam van de opdrachtgever. Deze samenwerking resulteerde in een grote hoeveelheid complimenten over de hoge kwaliteit van het zogenoemde eindproduct. Er staat een fraaie parkeergarage welke aan de hoogste technische en kwaliteitseisen voldoet en daar zij wij trots op!

De parkeergarage is in eerste instantie gebouwd voor 285 parkeerplaatsen. Wanneer daar in de toekomst behoefte aan is kan de parkeergarage uitgebreid worden naar 750 plaatsen.

Terug naar nieuws overzicht