Parkeeroplossingen

Mobiliteit, bereikbaarheid en dus ook parkeren zijn vraagstukken waar iedereen dagelijks mee te maken heeft. Of u nu eigenaar, ontwikkelaar of exploitant bent: iedereen heeft te maken met groeiende parkeerbehoeftes. Het is een feit dat ruimte schaars is en dat het aantal auto’s toeneemt. De hierdoor ontstane parkeerproblematiek vraagt om inventieve parkeeroplossingen. De bereikbaarheid en parkeergelegenheid is toch het eerste en laatste contactmoment met uw locatie en bepaalt voor een groot deel uw imago!

Of het nu gaat om de uitbreiding van een bestaand parkeerterrein middels een parkeerdek, een tijdelijke parkeergarage of een geïntegreerde parkeervoorziening. Wij beheersen het gehele proces van eerste planontwikkeling tot en met de uitvoering van de feitelijke bouw, veelal in bouwteam met de opdrachtgever, architect en installateur.

Onze parkeeroplossingen gaan altijd uit van kolomvrij inparkeren en stramienen welke projectspecifiek  kunnen worden aangepast. Of u nu een parkeergarage wil bouwen in staal, beton of een combinatie hiervan. Door te werken met verschillende bouwsystemen kunnen wij inspelen op iedere gewenste oplossing. Of het nu een modulaire parkeergarage betreft of maatwerk, wij hebben er de bouwsystemen voor!

Door een combinatie van duurzame materialen, de mogelijkheid om kleur toe te passen, de ruime architectonische mogelijkheden en de ruimtelijke open structuur ontstaat er een vriendelijk en veilige parkeergarage. Wij staan samen met onze partners garant voor een korte bouwtijd en turnkey oplevering van uw gewenste parkeeroplossing.

Parkeeroplossingen van Car Parks

Openbare parkeergarage

Tijdelijke parkeergarage

Stallingsgarage

Fietsparkeren