Parkeergarage de Revius Leeuwarden

  • Nieuwe parkeergarage de Revius Leeuwarden
  • Nieuwe parkeergarage de Revius Leeuwarden
  • Nieuwe parkeergarage de Revius Leeuwarden
  • Impressie parkeergarage de Revius Leeuwarden
  • Nieuwe parkeergarage de Revius Leeuwarden
  • Nieuwe parkeergarage de Revius Leeuwarden
  • Nieuwe parkeergarage de Revius Leeuwarden
  • Nieuwe parkeergarage de Revius Leeuwarden
  • Nieuwe parkeergarage de Revius Leeuwarden

PARKEERGARAGE DE REVIUS LEEUWARDEN

Vraagstelling
Op basis van de beste EMVI score (Economisch Meest Voordelige Inschrijving) sloten wij met de gemeente Leeuwarden een Design, Build and Maintenance overeenkomst voor de nieuwe parkeervoorziening De Revius in Leeuwarden. De gemeente heeft ons plan daarbij beoordeeld op prijs, kwaliteit, ontwerp en totale plan van aanpak. De overeenkomst is gesloten met een onderhoudsperiode van 25 jaar.

Parkeeroplossing
De parkeergarage heeft twee parkeerlagen en een capaciteit van 280 parkeerplaatsen. Het ontwerp en de realisatie van de naastgelegen groenstrook is onderdeel van de opdracht. De slanke kolommen, vlakke plafonds en betonvloer met vloercoating geven de parkeergarage een moderne uitstraling. Ledverlichting en natuurlijke ventilatie zorgen voor minimale exploitatiekosten. De gevels van geperforeerde cassettes met bloemmotief geven de parkeergarage een natuurlijke uitstraling is binnen de groenzone.

Omschrijving
Ontwerp, bouw en onderhoud tweelaags parkeergarage met 280 parkeerplaatsen

Bouwjaar
2019

Opdrachtgever
Gemeente Leeuwarden

Architect
TWA architecten te Burdaard

Constructeur
JVZ Ingenieurs te Deventer

Terug naar referentie overzicht