Parkeergarage bouwen

Continental Car Parks is gespecialiseerd in de ontwikkeling en bouw van bovengrondse parkeergarages. Wij hebben veel ervaring in het bouwen van parkeergarages, of u nu een parkeergarage wilt bouwen in staal, beton of een combinatie hiervan. Door te werken met verschillende bouwsystemen kunnen wij inspelen op iedere gewenste oplossing. Of het nu een modulaire parkeergarage betreft of maatwerk, wij hebben er de bouwsystemen voor!  

Onze aanpak – parkeergarage bouwen

Wij beheersen het gehele proces van eerste planontwikkeling tot en met de uitvoering van de feitelijke bouw, veelal in bouwteam met de opdrachtgever, architect en installateur. 

Stap 1
Kennismaking en inventarisatie van uw wensen voor de ontwikkeling van uw nieuwe parkeergarage. Wij praten over uw parkeerproblemen, budget, planning en persoonlijke smaak voor uw parkeergarage. Daarmee scheppen wij een kader voor een parkeergarage op maat. Qua capaciteit, maar ook qua uitstraling en prijs.

Stap 2
De wensen worden vertaald naar een schetsplanpresentatie. Met behulp van 3D-computermodellen geven wij u een realistisch totaalbeeld van uw nieuwe parkeergarage. Bovendien krijgt u een eerste investeringskostenopzet, waarin uw totale investering direct duidelijk is.

Stap 3
Wij werken samen met u en de architect om het project te realiseren binnen een vóóraf vastgesteld taakstellend budget. Alle uitgangspunten worden door partijen geaccepteerd en vastgelegd in een intentieovereenkomst. Het schetsplan ontwikkelt zich van een voorlopig ontwerp naar een definitief ontwerp. Alle technische en financiële aspecten van het bouwproces komen uitgebreid aan bod waaronder de welstandstoetsing, analyse van de bouwmethodiek, brandeisen en installaties. Deze uitwerking wordt nog één keer gecheckt met het budget. Een reële bouwkostenspecificatie biedt tot op de laatste cent nauwkeurig inzicht in de opbouw van de kosten van het totale bouwproces. 

Stap 4
De daadwerkelijke realisatie van de parkeergarage kan gaan beginnen. Tijdens de bouw van de parkeergarage is de projectleider van Continental Car Parks uw aanspreekpunt. Hij is verantwoordelijk voor het gehele bouwproject. Hij regelt en informeert. Zo blijft u van het slaan van de eerste paal tot de oplevering van alles perfect op de hoogte!

Stap 5
Uw parkeergarage wordt opgeleverd. Een feestelijk moment, maar ook daarna kunnen wij u verder helpen door middel van gestructureerd beheer en onderhoud.

Wat doet Continental Car Parks nog meer?

Ontwerp parkeergarage
Beheer en onderhoud parkeergarages