Foto energieneutraal

Werkwijze - Energieneutraal

Energieneutrale parkeergarage

Verantwoord omgaan met het milieu is één van de belangrijkste onderwerpen bij het ontwerpen, uitwerken en bouwen van parkeergarages. De reductie van de CO2-emissie en bewuster omgaan met energie en natuurlijke hulpbronnen zijn voor ons al jaren een belangrijk aandachtspunt. Om invulling te geven aan onze duurzaamheidsfilosofie zetten wij bij ieder project dan ook maximaal in op duurzaamheid in de breedste zin van het woord.

In samenwerking met de hogescholen Windesheim uit Zwolle, HAN uit Arnhem en onze partners is er een concept uitgewerkt voor dé energieneutrale parkeergarage. Bij dit concept is er maximaal aandacht besteed aan het beperken van de energievraag van een parkeergarage. De resterende energievraag wordt lokaal op een duurzame manier opgewerkt. Dit concept maakt het mogelijk om een CO2- en energieneutrale parkeergarage te realiseren.

De eerste energieneutrale parkeergarage van Nederland is door ons gerealiseerd bij het station van Driebergen-Zeist.

How to build?

Unieke aanpak

Het oplossen van parkeervraagstukken is veel meer dan alleen het realiseren van nieuwe parkeerplaatsen ieder parkeervraagstuk is uniek en vraagt om een unieke aanpak.

Lees verder

Duurzaam

Duurzaamheid is niet alleen verantwoord omgaan met energie. Het heeft veel meer aspecten zoals onder andere materiaalgebruik, logistiek en onderhoud.

Lees verder

Energieneutraal

De reductie van de CO2-emissie en bewuster omgaan met energie en natuurlijke hulpbronnen zijn voor Continental Car Parks al vele jaren een belangrijk aandachtspunt.

Lees verder

Virtual reality

Dankzij virtual reality kunnen wij u in een vroeg stadium laten zien hoe de parkeergarage er in het echt uit gaat zien. Wij visualiseren verschillende opties waardoor u snel keuzes kunt maken.

Lees verder

Projecten

“Parkeergarages worden steeds vaker energiebewuste eyecatchers.”
Jeroen Drenth
Directeur - Continental Car Parks

#Parkeerplaatsen

31.885

#Parkeerlagen

231

#Parkeergarages

64

Helpdesk

Welk parkeervraagstuk kunnen we voor

u oplossen?

Welk parkeervraagstuk kunnen

we voor u oplossen?

Bedankt! We hebben uw bericht ontvangen en zullen spoedig reageren.
Er ging helaas iets fout. Probeer het a.u.b. nog keer.
Komt u er niet uit? Bel ons dan op 0571 277 340

Draai je telefoon voor de beste beleving