Foto processtappen

Werkwijze - Processtappen

01.Inventariseren

Bouwen begint met luisteren en het stellen van de juiste vragen. Zo creëren we een solide fundament voor een parkeergarage op maat – qua ruimte, uitstraling en prijs.

02.Analyse en quickscan

Na de eerste kennismaking maken wij een Programma van Eisen. Zo ontstaat er een compleet overzicht van uw wensen en eisen.

03.Schetsontwerp & budgettoets

We vertalen het Programma van Eisen naar een schetsplan. Met 3D-technologie krijgt u een realistisch beeld van de nieuwe parkeergarage binnen het afgesproken budget.

04.Overeenkomst

U gaat samenwerken met het bouwteam. Maar niet voordat het taakstellende budget en alle andere uitgangspunten schriftelijk zijn vastgelegd. Afspraak is afspraak.

05.Voorlopig ontwerp

Uw wensen en eisen zijn de basis van het eerste ontwerp dat al zeer gedetailleerd is. Dus vindt u er ook zaken in als welstandstoetsing en bouwmethodiek.

06.Visualisatie

Voordat de bouw begint, leggen we alles nauwkeurig vast in heldere tekst, maar ook in duidelijke tekeningen. We werken met geavanceerde tools, voor een alleszeggende 3D-presentatie.

07.Laatste check

Check double check. We nemen alle
contractafspraken door op kwaliteit, techniek, planning en budget.

08.Contract

Het contract wordt bezegeld met een handtekening. We dienen nu ook de omgevingsvergunning in. Een bijzonder moment, want het bouwen kan beginnen!

09.Bouwen

Zeker, bouwen kan ook leuk zijn. Dankzij een soepel en transparant bouwproces. En een projectleider die altijd voor u klaarstaat. Hij ontzorgt en houdt u perfect op de hoogte.

10.Opleveren

Laat de kurken maar knallen! U kunt uw parkeergarage in gebruik nemen. Ook na de oplevering dragen wij graag bij aan uw succes met beheer- en onderhoud.

How to build?

Unieke aanpak

Het oplossen van parkeervraagstukken is veel meer dan alleen het realiseren van nieuwe parkeerplaatsen ieder parkeervraagstuk is uniek en vraagt om een unieke aanpak.

Lees verder

Duurzaam

Duurzaamheid is niet alleen verantwoord omgaan met energie. Het heeft veel meer aspecten zoals onder andere materiaalgebruik, logistiek en onderhoud.

Lees verder

Energieneutraal

De reductie van de CO2-emissie en bewuster omgaan met energie en natuurlijke hulpbronnen zijn voor Continental Car Parks al vele jaren een belangrijk aandachtspunt.

Lees verder

Virtual reality

Dankzij virtual reality kunnen wij u in een vroeg stadium laten zien hoe de parkeergarage er in het echt uit gaat zien. Wij visualiseren verschillende opties waardoor u snel keuzes kunt maken.

Lees verder

Projecten

"Mijn doel is een efficiënte uitwerking en coördinatie van een parkeerproject binnen het budget en tijdspad.”
Gilbert Heutinck
Projectmanager - Continental Car Parks

#Parkeerplaatsen

31.885

#Parkeerlagen

231

#Parkeergarages

64

Helpdesk

Welk parkeervraagstuk kunnen we voor

u oplossen?

Welk parkeervraagstuk kunnen

we voor u oplossen?

Bedankt! We hebben uw bericht ontvangen en zullen spoedig reageren.
Er ging helaas iets fout. Probeer het a.u.b. nog keer.
Komt u er niet uit? Bel ons dan op 0571 277 340

Draai je telefoon voor de beste beleving