ganisatie

Over ons - Organistaie

Organisatie

Continental Car Parks is een 100% dochteronderneming van Aan de Stegge Twello dat deel uitmaakt van Aan de Stegge Verenigde Bedrijven. ASVB is een netwerk van ruim 20 innoverende bedrijven die actief zijn in de woning-, utiliteitsbouw en bedrijfshuisvesting in Nederland, België en Duitsland. Deze middelgrote, regionaal verankerde bouwbedrijven kenmerken zich door een hoge mate van autonomie en ondernemerschap. ASVB behoort tot de top 12 van de grootste bouwgroepen in Nederland. Binnen het netwerk is Continental Car Parks de specialist in de ontwikkeling en realisatie van bovengrondse parkeervoorzieningen.

“P” voor Partnership

Mobiliteit, bereikbaarheid en dus ook parkeren zijn vraagstukken waar iedereen dagelijks mee te maken heeft. Of u nu eigenaar, ontwikkelaar of exploitant bent: iedereen heeft te maken met groeiende parkeerbehoeftes. Onze ervaring leert dat ieder uniek parkeervraagstuk op te lossen is binnen de context van functionele, financiële en architectonische aspecten. Of het nu gaat om de uitbreiding van een bestaand parkeerterrein middels een parkeerdek, een tijdelijke parkeergarage of een geïntegreerde parkeervoorziening. Wij adviseren, realiseren en exploiteren, maar ontwikkelen de parkeeroplossingen altijd in nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers.

“In onze visie staat de "P" niet alleen voor Parkeren of Parkeeroplossingen, maar vooral voor Partnership."

Uitdaging

Onze gedreven medewerkers zetten zich maximaal in om samen met u tot een maatwerk parkeeroplossing te komen. Wij zijn ambitieus en zien het oplossen van uw parkeervraagstuk als onze uitdaging. Door te blijven innoveren, kennis op te doen en samen te werken blijven we continu verbeteren.

Maak kennis met ons team!

Projecten

“Mobiliteit verandert razendsnel! Daarom volgen wij continu de actuele ontwikkelingen op het gebied van duurzaam en flexibel parkeren.”
Erik de Vries
Commercieel projectmanager - Continental Car Parks

#Parkeerplaatsen

31.885

#Parkeerlagen

231

#Parkeergarages

64

Helpdesk

Welk parkeervraagstuk kunnen we voor

u oplossen?

Welk parkeervraagstuk kunnen

we voor u oplossen?

Bedankt! We hebben uw bericht ontvangen en zullen spoedig reageren.
Er ging helaas iets fout. Probeer het a.u.b. nog keer.
Komt u er niet uit? Bel ons dan op 0571 277 340

Draai je telefoon voor de beste beleving