No items found.
Permanente parkeergarages

Permanente parkeergarage

U heeft behoefte aan meer parkeerplaatsen, een groot mobiliteitsvraagstuk en wilt een solide parkeergarage waarmee u aan de parkeervraag voldoet, voor nu en in de toekomst. Door het hele proces van de eerste planontwikkeling tot en met de bouw te beheersen, creëren wij uw maatwerk parkeeroplossing.

Vanaf het allereerste contact is open communicatie over alle aspecten van bouwen belangrijk. Alleen dan is het mogelijk weloverwogen keuzes te maken op het gebied van vormgeving, doelmatigheid, logistiek en materialisatie van uw nieuwe parkeergarage. Onze uitdaging is zo kostenefficiënt mogelijk te bouwen in relatie tot hoogwaardige kwaliteit.

Uiteraard staren we ons niet blind op uw huidige parkeerbehoefte, maar nemen we ook eventuele toekomstige ontwikkelingen zoals grote hoeveelheden elektrische auto’s mee. Ook permanente parkeergarages zijn vaak uitbreidbaar of in te zetten voor andere doeleinden als woningen, studio’s of een restaurant, mits daar van tevoren in het ontwerp goed over is nagedacht.

Duurzaamheid is een vast onderdeel bij de ontwikkeling van onze parkeergarages. We maken niet alleen gebruik van duurzame materialen, maar bespreken ook duurzaam gebruik, een volledig energieneutrale parkeergarage en inzetbaarheid van de parkeergarage op lange termijn.

Voor permanente parkeergarages maken wij gebruik van verschillende parkeersystemen:
Parkdeck en Hoeschdeck

> Lees ook over onze tijdelijke en multifunctionele parkeeroplossingen.

How to build?

Unieke aanpak

Het oplossen van parkeervraagstukken is veel meer dan alleen het realiseren van nieuwe parkeerplaatsen ieder parkeervraagstuk is uniek en vraagt om een unieke aanpak.

Lees verder

Duurzaam

Duurzaamheid is niet alleen verantwoord omgaan met energie. Het heeft veel meer aspecten zoals onder andere materiaalgebruik, logistiek en onderhoud.

Lees verder

Energieneutraal

De reductie van de CO2-emissie en bewuster omgaan met energie en natuurlijke hulpbronnen zijn voor Continental Car Parks al vele jaren een belangrijk aandachtspunt.

Lees verder

Virtual reality

Dankzij virtual reality kunnen wij u in een vroeg stadium laten zien hoe de parkeergarage er in het echt uit gaat zien. Wij visualiseren verschillende opties waardoor u snel keuzes kunt maken.

Lees verder

Permanente parkeergarages

"Vanuit mijn ervaring en het oogpunt van kwaliteit, is het belangrijk om goed na te denken over de details op het gebied van techniek, materiaal en afwerking.”
Henk Jeurlink
Werkvoorbereider - Continental Car Parks

#Parkeerplaatsen

31.885

#Parkeerlagen

231

#Parkeergarages

64

Helpdesk

Welk parkeervraagstuk kunnen we voor

u oplossen?

Welk parkeervraagstuk kunnen

we voor u oplossen?

Bedankt! We hebben uw bericht ontvangen en zullen spoedig reageren.
Er ging helaas iets fout. Probeer het a.u.b. nog keer.
Komt u er niet uit? Bel ons dan op 0571 277 340

Draai je telefoon voor de beste beleving