Foto visie

Over ons - Visie

Continental Car Parks is specialist in de ontwikkeling en realisatie van bovengrondse parkeeroplossingen

Mobiliteit, bereikbaarheid en dus ook parkeren zijn vraagstukken waar iedereen dagelijks mee te maken heeft. Of u nu eigenaar, ontwikkelaar of exploitant bent: iedereen heeft te maken met groeiende parkeerbehoeftes. Dit vraagt om inventieve parkeeroplossingen. Graag nemen wij u mee in de wereld van parkeervoorzieningen die we nu bouwen, maar absoluut al klaar zijn voor de toekomst!

“Elk parkeervraagstuk is uniek en uiteindelijk op te lossen is binnen de context van functionele, financiële en architectonische aspecten.”

Onze visie op parkeren
De behoefte aan parkeergarages en het gebruik ervan verandert. Toekomstbestendigheid, meervoudig ruimtegebruik, maximale efficiency en schaarste in ruimte zijn aan de orde van de dag. Een mooie trend die wij zien is dat parkeergarages steeds vaker bijzondere eyecatchers worden. Een parkeervoorziening moet comfortabel zijn en één geheel vormen met de omliggende omgeving. Door de toepassing van architectonische vormen, prachtig afgewerkte gevels en een mooie entree wordt een parkeergarage een ware publiekstrekker.

Energieneutraal
Een andere onvermijdelijke trend is dat parkeergarages energiearm of energieneutraal worden gemaakt. De platte daken van parkeergarages zijn uitermate geschikt om te worden voorzien van zonnepanelen, waardoor de garage tijdens gebruiksuren in haar eigen energiebehoefte kan voorzien en vaak ook een gedeelte van de energie aan de omgeving kan leveren.

Flexibel en multifunctioneel
Flexibel inzetbare parkeergarages zijn ook in opkomst. Deze garages kunnen ook voor andere doeleinden worden gebruikt. Toekomstbestendige parkeeroplossingen zijn de trend. De opkomst van de elektrische fiets is in het huidige straatbeeld niet meer te ontkennen. Wij spelen daarop in met flexibele garages die geschikt zijn voor zowel auto’s als fietsen. Ook kunnen wij een parkeergebouw zodanig ontwerpen dat we in de toekomst hellingbanen kunnen verwijderen en het gebouw in zijn geheel kunnen omvormen tot bijvoorbeeld woon-of bedrijfsruimte. Een multifunctioneel ontwerp is daarbij dus belangrijk. De extra investering verdient zich altijd terug doordat het gebouw uiteindelijk een langere levensduur heeft.

Wilt u meer weten over parkeertrends of onze visie op uw parkeervraagstuk? Wij lossen uw parkeeruitdaging graag samen met u op!

Parkeer uw parkeervraagstuk bij Continental Car Parks! We helpen u graag.

Projecten

“Parkeergarages worden steeds vaker energiebewuste eyecatchers.”
Jeroen Drenth
Directeur - Continental Car Parks

#Parkeerplaatsen

31.885

#Parkeerlagen

231

#Parkeergarages

64

Helpdesk

Welk parkeervraagstuk kunnen we voor

u oplossen?

Welk parkeervraagstuk kunnen

we voor u oplossen?

Bedankt! We hebben uw bericht ontvangen en zullen spoedig reageren.
Er ging helaas iets fout. Probeer het a.u.b. nog keer.
Komt u er niet uit? Bel ons dan op 0571 277 340

Draai je telefoon voor de beste beleving