Foto MVO

Over ons - MVO

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Als totaaloplosser van parkeervraagstukken bieden wij onze opdrachtgevers een maximaal luisterend oor, een creatieve en oplossingsgerichte aanpak, korte lijnen, één aanspreekpunt tijdens het gehele proces van eerste contact tot ingebruikname, met als doel maximale waardecreatie voor onze klant, voor nu en in de toekomst. Maar ook als organisatie willen wij meebouwen aan een duurzame toekomst.

"Wij willen bouwen aan een leefbare, gezonde maatschappij waarin we waarde creëren voor onze opdrachtgevers en ruimte bieden aan onze medewerkers om zich maximaal te ontwikkelen."

Specialist in duurzame parkeeroplossingen

Duurzaamheid en duurzaam bouwen zijn niet meer weg te denken uit onze samenleving. Wij hebben BREEAM in onze organisatie geïmplementeerd en zijn al veel langer betrokken bij diverse toepassingen op het gebied van duurzaam bouwen. Samen met Aan de Stegge Twello zijn we participant van de Dutch Green Building Council (DGBC). Daarnaast zijn we gecertificeerd conform de richtlijnen van FSC® & PEFC™ en de CO2-prestatieladder niveau 3.

Medewerkers

Van onze medewerkers verwachten wij ambitie, maximale inzet, de ruimte en wil om zich te ontwikkelen en doorzettingsvermogen. Door te blijven innoveren, kennis op te doen en samen te werken blijven we continu verbeteren. We leiden onze mensen op om te komen tot bewustwording van duurzaamheid zodat zij de juiste keuzes kunnen maken voor het ontwerp- en bouwproces.

Maatschappij

Ook in de maatschappij willen wij ons steentje bijdragen aan een milieubewuste, duurzame toekomst. Naast het bewust omgaan met grondstoffen en bouwmaterialen staat het voorkomen van afval en het verminderen van energieverbruik centraal. Wij voelen ons nauw betrokken bij mensen die het minder goed hebben en ondersteunen daarom een aantal landelijke en lokale initiatieven. Ook dragen wij de sport een warm hart toe en daarom sponsoren wij een aantal ambitieuze teams en clubs.

Meer weten over ons MVO-beleid? In het MVO-jaarverslag van Aan de Stegge Twello omschrijven we onze gezamenlijke aanpak.

Projecten

“Construeren van parkeergarages is uitdagend maatwerk met veel disciplines, dus vroegtijdig samenwerken is een must.”
Cees de Waal (R)
Directeur - JVZ Ingenieurs
Arjan Strobos (L)
Projectleider/Ontwerper - JVZ Ingenieurs

#Parkeerplaatsen

31.885

#Parkeerlagen

231

#Parkeergarages

64

Helpdesk

Welk parkeervraagstuk kunnen we voor

u oplossen?

Welk parkeervraagstuk kunnen

we voor u oplossen?

Bedankt! We hebben uw bericht ontvangen en zullen spoedig reageren.
Er ging helaas iets fout. Probeer het a.u.b. nog keer.
Komt u er niet uit? Bel ons dan op 0571 277 340

Draai je telefoon voor de beste beleving