No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
Multifunctionele parkeergarages

Multi functionele parkeergarage

Toekomstbestendigheid, meervoudig ruimtegebruik, maximale efficiency en schaarste in ruimte zijn aan de orde van de dag. Steeds vaker bestaat een parkeervraagstuk niet alleen uit de ontwikkeling en bouw van een parkeergarage, maar dient de parkeergarage multifunctioneel te gebruiken zijn of voorbereid op inzet voor andere doeleinden in de toekomst.

Unieke parkeeroplossing

De huidige parkeerbehoefte vraagt om inventieve en creatieve parkeeroplossingen. Samen met onze opdrachtgevers en bouwpartners hebben wij de afgelopen jaren uiteenlopende multifunctionele parkeergarages gerealiseerd. Bijvoorbeeld het parkeergebouw bij RAI Amsterdam. De eerste verdieping is inzetbaar als beurshal door de extra plafondhoogte en hoogwaardige afwerking. Daarnaast kan het gebouw in de toekomst ingezet worden als kantoor of voor evenementen door de hoge vloerbelasting en is ook het dak inzetbaar voor evenementen. Of het parkeerdek bij het kantoorgebouw van Stater in Amersfoort. De parkeerplaatsen zijn gerealiseerd op maaiveld en hebben een groendak voorzien van parkachtige inrichting.

Interessante investering

Door verder te kijken dan bouwkosten alleen, blijkt een multifunctionele parkeeroplossing vaak een interessante investering te zijn. Wij kijken naar de TCO (total cost of ownership) en brengen daarmee de totale exploitatiekosten tijdens de gehele levensduur van uw parkeergarage in kaart. Daaronder vallen bijvoorbeeld ook energie, onderhoud en vervanging. Deze integrale benadering zorgt gegarandeerd voor lagere exploitatiekosten en een gebouw dat beter is afgestemd en voorbereid op de toekomst.

Voor multifunctionele parkeergarages maken wij gebruik van ons Parkdeck parkeersysteem.

> Lees ook over onze permanente en tijdelijke parkeeroplossingen.

How to build?

Unieke aanpak

Het oplossen van parkeervraagstukken is veel meer dan alleen het realiseren van nieuwe parkeerplaatsen ieder parkeervraagstuk is uniek en vraagt om een unieke aanpak.

Lees verder

Duurzaam

Duurzaamheid is niet alleen verantwoord omgaan met energie. Het heeft veel meer aspecten zoals onder andere materiaalgebruik, logistiek en onderhoud.

Lees verder

Energieneutraal

De reductie van de CO2-emissie en bewuster omgaan met energie en natuurlijke hulpbronnen zijn voor Continental Car Parks al vele jaren een belangrijk aandachtspunt.

Lees verder

Virtual reality

Dankzij virtual reality kunnen wij u in een vroeg stadium laten zien hoe de parkeergarage er in het echt uit gaat zien. Wij visualiseren verschillende opties waardoor u snel keuzes kunt maken.

Lees verder

Multifunctionele parkeergarages

No items found.
Bekijk alle projecten
No items found.
Bekijk alle projecten
"Wij ontwikkelen en bouwen toekomstbestendige parkeergarages. Steeds vaker krijgt een parkeergebouw daardoor meerdere functies."
Germen Wiskerke
Projectmanager - Continental Car Parks

#Parkeerplaatsen

32.481

#Parkeerlagen

234

#Parkeergarages

65

Helpdesk

Welk parkeervraagstuk kunnen we voor

u oplossen?

Welk parkeervraagstuk kunnen

we voor u oplossen?

Bedankt! We hebben uw bericht ontvangen en zullen spoedig reageren.
Er ging helaas iets fout. Probeer het a.u.b. nog keer.
Komt u er niet uit? Bel ons dan op 0571 277 340

Draai je telefoon voor de beste beleving