Foto virtual reality

Werkwijze - Vitual reality

Virtual reality

Al geruime tijd werken wij al onze projecten uit middels 3D-tekeningen. In de afgelopen jaren hebben wij onze ervaringen en de ontwikkeling met betrekking tot BIM (Bouw Informatie Model) verder ontwikkeld.

Virtuele rondgang in uw parkeergarage

Met BIM waarborgen wij de coördinatie van de verschillende ontwerpmodellen en daarmee tekeningen en data van het ontwerp, de uitvoering en productie. Het BIM-model maakt het mogelijk dat u al voordat de eerste paal de grond in gaat virtueel kunt rondlopen in uw nieuwe parkeergarage. Middels virtual reality kunnen wij in een vroeg stadium laten zien hoe de parkeergarage er in het echt uit gaat zien. We visualiseren op deze manier verschillende opties waardoor u snel keuzes kunt maken tijdens het ontwerptraject.

Virtual reality is bij uitstek geschikt om toekomstige gebruikers en omwonenden te informeren over de bouwplannen. Door niet alleen de parkeergarage maar ook de directe omgeving in het 3D-model te plaatsen geven wij de optimale beleving van de toekomstige parkeergarage. Tijdens de realisatiefase zetten wij BIM op verschillende manieren in. Zo stellen wij met behulp van BIM bijvoorbeeld een logistiek plan op waarbij leveringen van materialen kunnen worden aangepast aan de real time voortgang van het bouwproces.

Concurrent Engineering

In de ontwerp- en engineeringsfase werken wij middels concurrent engineering nauw samen met onze partners aan het BIM-model. Met concurrent engineering werken wij in de ontwerpfase met het gehele projectteam gelijktijdig op een bepaalde plaats aan een project. Doordat er op deze wijze veel communicatie plaatsvindt tussen de betrokken partijen wordt het ontwerpproces verkort. Misverstanden en verschillen in bouwkundige, constructieve en installatietechnische tekeningen worden voorkomen. Eventuele knelpunten kunnen direct gezamenlijk worden opgelost, waardoor de planning kan worden ingekort. Daarnaast kunnen we de hoogste kwaliteit leveren doordat elke bouwpartner zijn specifieke kennis aandraagt, wat direct kan worden toegepast en afgestemd in het bouwplan.

How to build?

Unieke aanpak

Het oplossen van parkeervraagstukken is veel meer dan alleen het realiseren van nieuwe parkeerplaatsen ieder parkeervraagstuk is uniek en vraagt om een unieke aanpak.

Lees verder

Duurzaam

Duurzaamheid is niet alleen verantwoord omgaan met energie. Het heeft veel meer aspecten zoals onder andere materiaalgebruik, logistiek en onderhoud.

Lees verder

Energieneutraal

De reductie van de CO2-emissie en bewuster omgaan met energie en natuurlijke hulpbronnen zijn voor Continental Car Parks al vele jaren een belangrijk aandachtspunt.

Lees verder

Virtual reality

Dankzij virtual reality kunnen wij u in een vroeg stadium laten zien hoe de parkeergarage er in het echt uit gaat zien. Wij visualiseren verschillende opties waardoor u snel keuzes kunt maken.

Lees verder

Projecten

"Met een comfortabel parkeerplan en volop designmogelijkheden maken wij uw parkeerlocatie extra aantrekkelijk."
Petar Karuza
Modelleur - Continental Car Parks

#Parkeerplaatsen

31.885

#Parkeerlagen

231

#Parkeergarages

64

Helpdesk

Welk parkeervraagstuk kunnen we voor

u oplossen?

Welk parkeervraagstuk kunnen

we voor u oplossen?

Bedankt! We hebben uw bericht ontvangen en zullen spoedig reageren.
Er ging helaas iets fout. Probeer het a.u.b. nog keer.
Komt u er niet uit? Bel ons dan op 0571 277 340

Draai je telefoon voor de beste beleving