Werkwijze - Meerjarig onderhoud

Meerjarig onderhoud

Bij de ontwikkeling van parkeergarages kijken wij altijd naar de Total Cost of Ownership (TCO), de totale exploitatiekosten tijdens de levensduur van het gebouw inclusief energie, onderhoud en vervanging. De kosten van een parkeergarage bestaan immers uit meer dan alleen de kosten van de bouw. Wij beheersen het gehele proces vanaf de eerste planontwikkeling tot en met de uitvoering van de bouw en het onderhoud, meestal in bouwteam met de opdrachtgever, architect en installateur.

Compleet

Door ons al in de conceptuele fase te betrekken bij het ontwerpproces kunnen we vanaf het eerste moment sturen op de financiële haalbaarheid en wensen ten aanzien van beheer en onderhoud. Wij besteden veel aandacht aan de kwaliteit en optimalisatie van parkeergarages, waarbij een compleet aanbod en toekomstbestendigheid belangrijke onderwerpen zijn. Dit uit zich niet enkel in de optimale invulling van de kwaliteit, maar juist ook in de voordelen die dit heeft op de totale exploitatie. Bij al onze projecten streven wij naar het verlagen van de TCO.

Zo kunnen wij u in het ontwerpstadium al een optimale en maatwerk aanbieding doen voor de totale kosten inclusief meerjarig onderhoud van de te bouwen parkeergarage. Het onderhoud van de door ons gerealiseerde parkeergarages wordt uitgevoerd door ons zusterbedrijf BFM Beheer.

Een aantal projecten waarvoor wij het meerjarig onderhoud verzorgen zijn:

How to build?

Unieke aanpak

Het oplossen van parkeervraagstukken is veel meer dan alleen het realiseren van nieuwe parkeerplaatsen ieder parkeervraagstuk is uniek en vraagt om een unieke aanpak.

Lees verder

Duurzaam

Duurzaamheid is niet alleen verantwoord omgaan met energie. Het heeft veel meer aspecten zoals onder andere materiaalgebruik, logistiek en onderhoud.

Lees verder

Energieneutraal

De reductie van de CO2-emissie en bewuster omgaan met energie en natuurlijke hulpbronnen zijn voor Continental Car Parks al vele jaren een belangrijk aandachtspunt.

Lees verder

Virtual reality

Dankzij virtual reality kunnen wij u in een vroeg stadium laten zien hoe de parkeergarage er in het echt uit gaat zien. Wij visualiseren verschillende opties waardoor u snel keuzes kunt maken.

Lees verder

Projecten

"Wij bouwen niet alleen parkeergarages. Wij kunnen u ook ontzorgen op het gebied van beheer en onderhoud."
Tim Oosterlaar
Projectleider - Continental Car Parks

#Parkeerplaatsen

31.885

#Parkeerlagen

231

#Parkeergarages

64

Helpdesk

Welk parkeervraagstuk kunnen we voor

u oplossen?

Welk parkeervraagstuk kunnen

we voor u oplossen?

Bedankt! We hebben uw bericht ontvangen en zullen spoedig reageren.
Er ging helaas iets fout. Probeer het a.u.b. nog keer.
Komt u er niet uit? Bel ons dan op 0571 277 340

Draai je telefoon voor de beste beleving